Наум Шопов - младши получи първото си уволнение. Той няма да бъде водещ на четвъртия сезон на „Ергенът“, за което сам призна с думите, че това ще е първата есен, която дъщеря му ще прекара в България.

Детето досега пътуваше с баща си до Турция или Гърция, където Наум беше водещ на романтичното предаване. Жена му също го придружаваше и така си спретваха една безплатна двумесечна семейна ваканция в чужбина.

Всичко това вече е в миналото, тъй като актьорът не е получил подновяване на договора си. Вече е избран нов водещ на предаването, но името му още се пази в тайна.

В „Ергенът“ Наум печелеше солидно и уволнението му със сигурност ще повлияе негативно на неговия джоб. Макар да има големи приходи от реклами и инфлуенсърство, есента ще е по-постна от обикновено.

Според слуховете „Ергенът 4“ ще се различава значително от предните три сезона. Концепцията, разбира се, си остава същата, но продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев били готови на сериозни промени, за да заличат щетите, причинени от последния главен герой Александър Младенов. Затова ще вкарат този път по-интелигентни жени, по-земен и благороден Ерген, както и нов водещ.

БТВ бе напът тотално да изключи „Ергенът“ от програмата си след ужасните отзиви от последния финал, когато Мамин Сашко си тръгна сам от Гърция. Все пак продуцентите са успели да убедят телевизията да купи и следващия сезон, като са обещали да направят много промени.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com