Очите на Иво Аръков продължават да шарят дори и след като се задоми и стана баща. Актьорът използва „Като две капки вода“, където в момента участва, за нови свалки и флиртове.

Именно това направи Иво по време на лайфа преди седмица. Докато всички се редяха за натискане на бутона на късмета, Аръков, който се беше паднал зад Мария, се заигра с полата й и дори ръцете му влязоха под нея. Какво точно е пипнал актьорът, не се знае, но певицата много му се зарадва, а предвид шавливата й същност, по всяка вероятност е била добре „обарана“.

Всичко това, разбира се, е разгневило до полуда съпруга й Мирослав Соколов. Дзвера е от най-ревнивите мъже и неслучайно придружава жена си на всеки лайф на „Капките“.

На практика Иво се е възползвал от съпругата му пред погледа му. Това в мутренския свят на Миро е непростимо и той вече се заканвал да отмъсти жестоко на звездата от „Фамилията“.

Иво Аръков вече веднъж бе бит и се говори, че е било пак заради негови свалки. Преди време двама мъже го спукаха от бой пред дома му, като и до днес той твърди, че не знае защо.

Ако обаче хората на Миро Дзвера го ступат, Иво със сигурност ще знае защо. Той не спря да се лигави в шоуто, а и не се знае дали наистина не иска да вкара Мара Отварачката в леглото.

Поведението на актьора в шоуто дотук е недопустимо за сериозно обвързан мъж. Освен с Мария, Иво не спря да флиртува и с журито Хилда Казасян, която е с почти 20 години по-възрастна от него.

Според слуховете половинката му Габриела хич не одобрявала лигавенето му в лайфовете и дори на няколко пъти му вдигнала скандали, за да започне да се държи като истински мъж.

Източник: Crimesbg.com