Високата инфлация в България разби на пух и прах илюзията на Иван Рълев, че победата в „Игри на волята“ ще му осигури живота за години напред, както някога беше с риалити форматите. Днес реалността е друга и голямата награда ти стига само за начало на някаква инвестиция.

25-годишният зъботехник грабна 100 000 лв. от предаването, но те вече са изхарчени. 60 бона Рълев е похарчил за новия си бизнес. Той е създал собствена зъботехническа лаборатория, но тези пари не са му стигнали и се е наложило част от машините да му ги купи баща му, който разполагал със солидни финансови възможности.

Останалите 40 000 лв. Иван е вложил в закупуването на собствено жилище. Това е само първоначалната му вноска, а останалото го е платил с ипотечен кредит, който ще изплаща цели 20 години.

Иван Рълев е младо момче и не бил наясно много с родната действителност. Той си въобразявал, че 100 бона ще променят живота му и останал много разочарован, когато узнал, че за нищо няма да му стигнат, а ще трябва да търси чужда помощ за осъществяване на мечтите си.

На всичкото отгоре от няколко месеца Иван има гадже, което му харчело почти всички пари. Става въпрос за Денислава Велкова, с която той се запозна именно в „Игри на волята“ и която мнозина вече наричат „Общата“, защото преди това още двама от шоуто я минаха.

Източник: Crimesbg.com