Шампионът на риалити шоуто „Игри на волята”, сезон 5, вече е официално в любовна връзка с уличницата на предаването Денислава Велкова. Това стана ясно от директно онлайн включване на блондинката от дома й в полунощ, на което се видя и Иван Рълев.

Двамата започнаха връзката си в шоуто, но се оказа, че Рълев е бил чак третият избор на Дени. Преди него още двама от същото предаване са я „оправили”. Това са манекенът от Пловдив Благо Мастъгарков и бившият на Емануела Мартин Николов – Елвиса.

Иван нямал представа за забежките на любимата си и научил за тях от медиите. Той го приел тежко, защото митът за Велкова му се срутил и прогледнал, че тя е най-обикновено евтино момиче, което би „пуснало” на всеки, който й обърна малко внимание.

Рълев се почувствал като най-големия глупак, защото само той се е обвързал с Денислава, докато останалите двама просто я минали по няколко пъти.

Славата за развратната Велкова обаче вече се носи и всеки, който е с нея, ще си носи последствията. Тя е новата Златка Райкова, която също нашумя от риалити шоу – „Островът на изкушенията”. Цели 10 години трябваха на Златка да измие срама и обществото да спре да я приема като уличница, но и до днес това не е напълно възможно.

Източник: Crimesbg.com