Иван Лечев е рекордьор по участия като жури в „Гласът на България”. В момента зрителите го гледат в ефира на Би Ти Ви всяка неделя вечер за седми пореден сезон. Очевидно продуцентите са доволни от работата му и затова думата му тежи пред продуцентите.

Мастър Лечев не бил никак доволен от работата си с Мирослав Костадинов – Миро, издават запознати. Китаристът го смятал за прекалено лигав и недотам компетентен за оценяването на талантите.

„Харесвам повее Любо , отколкото Миро”, отсече Иван Лечев пред наш репортер.

Според слуховете, които витаят в общественото пространство, легендата на ФСБ ще направи всичко възможно за следващия сезон да върне Любо Киров, който беше част от екипа на предаването в предните два сезона. Това означава, че Миро ще изгори.

Каризмата също е ветеран в „Гласът на България”. Това е четвъртият му сезон в предаването, но с пауза от 9 години. Той беше част от журито през 2011, 2012 и 2014 г., преди да бъде поканен отново тази година.

В първите 3 сезона обаче продуцент на певческото предаване беше фирмата на Слави Трифонов, а сега то се продуцира директно от Би Ти Ви. Затова Миро вече няма приятел зад гърба си, който да му пази мястото всяка година, какъвто беше случаят със Слави.

Източник: Crimesbg.com