Оказва се, че пред Фермата е бил поставен доста тежък ултиматум.

За да спасят този сезон на риалитито, продуцентите Иван и Андрей са били принудени да извадят тежката артилерия.

Те са поканили Христо Стоичков с надеждата да спаси рейтинга на предаването им. От bTV разкриват, че той ще влезе във „Фермата“ като вдъхновение за останалите фермери. В случай, че и това не успее да привлече вниманието на зрителите по всяка вероятност няма да има нов сезон на предаването.

Безспорно Христо Стоичков ще е най-голямата звезда, обитавала някога „Фермата“. В същото време обаче прави впечатление, че риалитито далеч не може да се оплаче от известни участници – някои от тях влизаха само за цвят, а други се състезаваха… 

По паметливите припомнят, че част от историята на „Фермата“ станаха гимнастикът Йордан Йовчев, волейболистът Владо Николов, атлетката Ваня Стамболова, покойният вече актьор Иван Ласкин, Орлин Горанов, Калин Терзийски, Елен Колева, Крум Савов, Ася Капчикова, Саня Борисова, Гери Дончева, Даяна Ханджиева, Жанет Осипова, Дидо от „Д2“ и др.

Едва ли някога обаче сте си представяли, че ще видите Христо Стоичков точно в това риалити. 
Причината за това е, че през миналия сезон „Фермата“ е ударила дъното по рейтинг, а зрителите изреваха, че им е дошло до гуша да гледат свалки и интриги тип „Биг Брадър“. Освен всичко друго в последния сезон сред участниците нямаше нито едно популярно име за масовата публика. 

Резултатите в края на сезона били толкова потресаващи, че пред продуцентите бил поставен ултиматумът, че ако не вдигнат рейтинга, предаването ще бъде спряно. Не става ясно на какъв сценарий са заложили за предстоящите епизоди, но определено са заложили на сигурното откъм участници.

Именно поради тази причина събират звездите от предишните сезони с идеята да привлекат след себе си своите фенове. Разбира се освен тях ще има и непознати лица, но Христо Стоичков ще е „върхът на сладоледа“. 

По всяка вероятност участието му във Фермата няма да е дълго, предвид факта, че той вече направи изявление от постоянния си дом в Маями. От думите му стана ясно, че снимките вече са започнали, а той самият вече е приключил участието си. 

Той сподели, че е прекарал страхотно време с участниците във „Фермата“, с изключение на двама, които са от другия отбор и допълва, че това няма значение. Веднага след това той уточнява, че говори за водещите Иван и Андрей, които „показват, че го могат“ 
Източник: Уикенд

Иван и Андрей опряха до помощта на Христо Стоичков за спасяването на „Фермата“