Мъже във „Фермата” тази година няма. Това предаване тотално изпростя и доказва всеки ден, че хората в него са готови на всичко за залък слава или някой лев, което е много жалко.

Преди дни зрителите на този риалити форма видяха как мъжете играят балет като малки и нежни госпожички. Те направо станаха за смях, но очевидно не се почувстваха засрамени, макар жените да се спукаха от смях за тяхна сметка.

Вече е напълно ясно, че истински мъже там няма. Продуцентите и водещи на „Фермата” успяха да направят участниците като самите тях.

Иван Христов и Андрей Арнаудов са всичко друго, но не и мъжкари. Вторият дори си епилира цялото тяло, за да бъде гладък като бебешко дупе. И това ако е мъж...

Иван пък постъпи много „мъжки”, когато преди време заряза съпругата си, докато дъщеря му беше още малко дете. После с цялата си наглост плащаше едва 300 лв. месечна издръжка, при положение че е милионер.

Андрей пък, понеже е голям мъж, се задоми чак на 40-годишна възраст. Дотогава отказваше да поеме отговорност за създаването на човешки живот.

Тези двамата превърнаха фермерите в себе си. Вече са същите женчовци като тях и това е ясно за всеки безпристрастен зрител на предаването, което тази година е пародия.

Източник: Crimesbg.com