Тоби Димова не успя да спечели „Мастършеф“, но пък се опитва да извлече други дивиденти от участието си в това предаването. Оказва се, че е участвала само за да стане известна и да пробие в телевизията.

Тоби, която всъщност се казва Тодорка, а в училище са я наричали Тошка, получи предложение от шеф Андре Токев да работи в ресторанта му, но я отхвърли. Причината е, че не иска да бъде обикновена готвачка, а мечтае да бъде под светлината на прожекторите и не иска да напуска телевизията.

Димова, която влезе в „Мастършеф“ като обикновена фризьорка, започва работа в телевизията Soul&Pepper TV, където ще има своя готварска рубрика. Елена Петрелийска, която беше част от първия сезон на „Мастършеф“, я е уредила.

Тоби се опитва да заличи коя е всъщност. Затова си е променила името, което възнамерявала да направи и официално съвсем скоро. Затова се натиска за телевизията, макар в ресторантьорския бизнес също да се печелят много пари.

Тоби Димова си спечели славата на безкомпромисна жена. Някои дори я наричат мъжемелачка, защото е безпощадна с чувствата на мъжете.

Въпреки че Тоби няма много почитатели, тя се бута да бъде в ефир, надявайки се, че това ще е началото на дълъг телевизионен живот за нея. Тя обаче не осъзнава, че нито има образованието, нито интелекта да се задържи за дълго на екран.

Източник: Crimesbg.com