Истината за отношенията между Деян и Радина излезе наяве по време на интервю на Мартин Карбовски

Звездната театрала двойка беше поканена в предаването на Мартин Карбовски, научи Kliuki.bg. Той естествено започна с трудни и неделикатни въпроси за тяхната любов, за хилядите слухове свързани най-вече с това, че Деян Донков посяга на любимата си. Често се твърди, че той има тежък характер, избухлив е и наранява половинката си.

Първоначално в предаването беше само Деян Донков, който отказа да коментира. Скоро след него влезе и младата Радина Кърджилова, която беше цялата в синини и белези по лицето си. Тя също не даде подробности по темата относно вида и всички слухове и спекулации за връзката им.

[caption id="attachment_309150" align="alignright" width="300"]Истината за отношенията между Деян и Радина се оказа малко по-различна Истината за отношенията между Деян и Радина се оказа малко по-различна[/caption]

След това нейният възлюбен взе кърпа и бавно и леко започна да премахва грима от лицето на Радина, лека полека изчезнаха синините, така явно те искаха по един нестандартен начин да дадат отговор на всички странни коментари относно отношенията им. Наистина ефектна сцена! След това те се целунаха и напуснаха студиото. Така остават над нещата, клюките и всички излишни приказки.

Единственият участник в това импровизирано интервю си остана Мартин Карбовски. Едва ли се е притеснил от случката, далеч по-неловки моменти е имал в предаването си.

Относно Радина и Деян, може би дори и след този опит да прекратят с това да ги въвличат в интриги, пишат и от "Лайфстайл", слуховете няма да престанат относно това дали Деян бие Радина, относно техните предишни партньори, бивши любови или по-освободеното поведение и на двамата. Във всеки случай в тази двойка има страст и искри, което е истинско, въпреки всичко!

Все пак има отношения, които оцеляват на всякакви премеждия, било то спорове, изневери или даже побой. Може би точно такива са те между влюбените Деян и Радина.