Кристина Пламенова го играеше много сериозна и порядъчна жена, но всъщност няма нищо общо с този си образ. Зад стабилната си професия на юрист тя крие шокиращи преживявания.

Сред най-странните е, че най-близкият й приятел е не просто гей, но и тр@вестит. Това става ясно от профила му във Фейсбук.

Интересното е, че в началото на приятелството си двамата са имали и лека авантюра. Получава се така, че правистката е била интимна с жена от типа „транс“.

Евгени Генчев бил наясно с биографиите на момичетата. Това било едно от изискванията му да участва в „Ергенът“. Той бил добро момче и не искал да се подведе и да вземе някоя, която не е за него.

Фактът, че Кристина е спала с джендър, не бил възприет добре от музиканта. Ето защо той побърза да отстрани Кристина, въпреки че тя беше една от най-добре изглеждащите участнички в риалити шоуто.

Крис обаче не тъжи особено. Тя участва по-скоро за слава, а останалото, ако стане, щеше да е бонус.

Юристката от Бяла Слатина от малка се бута да е известна. Тя е участвала епизодично при Слави Трифонов и Димитър Рачков, само и само да пробие в шоубизнеса. Затова се записала и в „Ергенът“.

Източник: Уикенд