Елена-Антоанета от самото начало реши да оглави отбора на добрите момичета в „Ергенът” и съответно заклейми този на Валерия като отбора на лошите. С всеки епизод обаче нещата започват сякаш да се обръщат.

Елена четеше проповеди на Айлин за морала и как един мъж трябва да се спечели с нещо повече от физическа съблазън. В същото време обаче, докато дава морални съвети и осъжда момиче в студентска възраст като Айлин Бобева, нека проследим как доказва тезите си 31-годишната редакторка.

Още на първата си среща с Евгени тя остана по голи цици. Елена сама предложи да плуват, което й послужи като оправдание да зареже сутиена си, след което да се натиска с Ергенът с голи гърди, притиснати до него.

Това обаче не е всичко от голотата на уж моралната татуирана интелектуалка. По време на коктейла преди елиминирането на Джия Ети, както й викат близките, се появи с прозрачна черна рокля, от която всичко й се виждаше.

Това не беше всичко. Когато Евгени повика Елена да се натискат край басейна, тя се разкрачи хубаво, уви крака около него и направо го яхна, готова да поеме „инструмента” му.

Подобни неща не видяхме от осъдената като лека жена Айлин. 24-годишната манекенка никога не си позволи да излезе навън с подобен тоалет, нито пък да се разкрачка, дупи или нещо подобно.

Всъщност Елена много хитро го играе добрата в тазгодишния сезон, манипулирайки по-голямата част от участничките, както и доста зрители.

Каква е истината обаче? Елена дори не трябваше да е в това предаване, но има необходимите познанства. Тя е участвала в сериала „Под прикритие”, чийто сценарист е Ваня Щерева. По случайност или не, именно Ваня Щерева е редактор на „Ергенът 2”. Освен това е била монтажист в „Биг Брадър”, чиито продуценти Нико Тупарев и Радо Тушев правят и „Ергенът”.

Интересното е и друго. Праведната и морална Елена-Антоанета има няколко голи фотосесии в миналото си, някои от тях са и с други жени. Същата тази дама се опитва да изкара Айлин и Валерия момичета само за секс. Не изглежда ли твърде лицемерно?

Източник: Crimesbg.com