Илиян Цветков, който нашумя с участието си в „Игри на волята 4”, излъга всички по време на формата, като се направи на хетеросексуален мъж. Истината е съвсем различна и тя е присъща на повечето манекени, какъвто е и той.

Всъщност резбата на 20-годишния младеж от Бургас е напълно обърната. Той живее в Англия, където разчитал най-вече на платежеспособни господа, за да се препитава. За да си плати наема, сметките и храната, е ясно, че само с манекенство няма да стане. Затова се е отдал на „обслужването” на мъже.

Разбира се, той търсел предимно мъже на над 40-годишна възраст, защото на Острова именно те били тези с парите. От такива на около неговите години, както и от 30-годишни, не се интересувал.

Илиян показа гейската си същност и в предаването. Той се прояви като много слаб характер, който разчита само на най-добрата си приятелка Мани да взима всички решения.

В момента двамата били неразделни на Острова, но не като гаджета, както се тиражира, а като две приятелки. Споделяли си всичко, даже понякога и женските дрехи. Илиян обожавал да носи прашки и да влиза в ролята на жена. Според хората, които го познават, било въпрос на време да поиска да стане и истинска жена, макар да е роден като мъж.

Засега обаче финансите му позволяват да бъде най-обикновен гей. Лошото е, че той е превърнал сексуалната си ориентация в бизнес и вади пари от това, което не е никак достойно.

Бургазлията очевидно се срамува, че е хомосексуалист, защото в България се прави на хетеро. На екрана често го раздаваше, че е сваляч от класа и жените му се лепят. Оказва се, че наистина е сваляч, но на мъже, и то доста по-големи от него мъже.

Илиян показа, че е по-близо до жена, отколкото до мъж, по време на „Игри на волята”. Той беше често критикуван за лошите резултати, които постига при физическите изпитания. Мнозина го укоряваха, че една жена ще извади повече сила от него, но явно е твърде феминизиран, за да се бори като мъж.

Източник: Уикенд