Снимките на „Хелс Китчън“ текат доста преди излъчването на предаването в ефира на Нова телевизия. До края на телевизионния сезон остава още около месец, но преди дни шоуто е приключило и вече има победител.

Това е 29-годишният кулинарен бизнесмен Станислав Иванов. Той е човекът, който по принцип най-много се харесва на зрителите, а и когото шеф Ангелов също най-често одобрява.

Станислав е майстор в десертите, тъй като има сладкарски цех в Перник, където живее от години. Иначе е родом от Ямбол.

Въпреки че бизнесът му върви добре, той отдавна иска да е известен. Започва със социалната мрежа „Тик-Ток“, където се прочува с готвене, когато е гол до кръста. Така привлича вниманието на дамите и набира последователи.

Станислав е фитнес маниак и има перфектно тяло. Това му помага да бъде харесван от повечето жени, което се вижда и в „Хелс Китчън“.

„Хелс Китчън“ приключи! Ето кой е големият победител, който грабна 100 бона!

Младият готвач умее да приготвя не само сладки изделия, но и всякакви други. Това е още един плюс за жената, която ще се омъжи за него.

Сватбата им ще се състои съвсем скоро. Няма да бъде трудно да се направи организацията, тъй като Станислав вече е по-богат с цели 100 000 лв., колкото е наградата му в шоуто.

Другата му награда е място до шеф Ангелов в ресторанта му. Дали е приел поканата, не е ясно, понеже той вече развива успешен бизнес и сам.

Източник: Уикенд