Една от първите изгонени във втория сезон на „Ергенът“ е личната бавачка на децата на Християн и Светлана Гущерови. Теодора е само на 19 г., но изобщо не се хареса на зрителите, които я описват като безкрайно злобна и проста.

Теди налетя да бие Мони от Варна и това сложи край на участието и в „Ергенът“. Евгени не трепна да не й даде роза.

Отвратителното поведение на Теди има своето обяснение. Очевидно е, че възпитанието на родителите тук го няма. Има и нещо друго, а то е, че от съвсем малка, още като ученичка, тя е била затрупвана от пари.

Гущерови й плащат стабилна заплата. Такава, която много малко зрели хора получават, а какво остава една тийнейджърка.

Това буквално е разлигавило студентката по „Право“. Не е нормално 19-годишно момиче да носи часовник „Ролекс“ и гривна „Картие“, които общо са на стойност около 21 000 евро. Като добавим и останалото, само по ръцете си Теодора има бижута на обща стойност от 29 000 евро (58 000 лв.).

Всичко това е накарало младата девойкаф да се самозабрави. Освен това тя е и лична приятелка на Светлана Гущерова, макар двете да имат 16 години разлика. Можем да предположим, че виждайки как нейната приятелка си е хванала противен дебелак за пари, и Теодора ще иска да направи същото, което вече е пълна деградация.

Източник: Уикенд