"Вярвайте ми, има хора, които и досега не общуват с мен и дори не ме поздравяват, заради моето участие в "Черешката на тортата". Но аз оставам верен единствено на себе си и винаги изразявам мнението си открито така, каквото мисля. Такъв съм, какъвто съм, и няма да се променя," сподели наскоро известния кулинар шеф Иван Манчев.

За кулинарния гуру, краят на годината явно е време за равносметка. Той сподели всичко, което му е на душата, а основният повод за това е участието му в риалити шоуто "Черешката на тортата", където той имаше функцията на коментатор.

Големи беди сполетяха шеф Манчев заради "Черешката"

"Предаването е много популярно, а "Кошмари в куххята" също стана реалност след моето предложение. Въпреки че в онзи момент управлявах три ресторанта и имах 70 служители, бях изморен от постоянните ангажименти с "Черешката". Тогава ми писна и споделих на Ивайло Вандов (продуцентът на Нова ТВ) , че е необходимо нещо ново и в един момент той прие," разкрива Манчев с усмивка.

Така се създаде "Кошмари в кухнята", което все още е на екран, въпреки слуховете, че броят на желаещите да участват в него намалява. Ресторантьорите се въздържат да участват, като основната причина за това са страх от загубите на клиенти след негативната презентация на техните заведения.

Източник: blitz.bg