Биг Брадър се оказа златен шанс за русенеца Илия Георгиев, който дебютирал с появата на Памела Андерсън

Биг Брадър направи известен Илия Георгиев, но той го превърна авторитет пред звездите.

„Гласът”, който може да озапти самозабравили се и подпийнали звезди, принадлежи на едно необикновено пораснало момче от Русе. Илия започнал в радиото във Велико Търново, където направил впечатление с уникален тембър, научи kliuki.bg.

Записвал реклами, започнал да води програми и го докарал да авторско предаване в „Дарик радио”. Има дванадесет години стаж и във „Фаворит” и там му се усмихва Златния шанс. Негов познат от радиото му казва за възможността да стане Глас на Биг Брадър. Изпратил записи на продуцентите и направо не повярвал като го одобрили.

[caption id="attachment_332583" align="aligncenter" width="300"]Илия Георгиев дебютира в ноща, в която Ники Кънчев посрещна Памела Илия Георгиев дебютира в ноща, в която Ники Кънчев посрещна Памела[/caption]

След одобрението отишъл до столицата и започнал веднага – в нощта, когато Памела Андерсън влязла в Къщата. От това предаване живота на Илия Георгиев се променил. Работи здраво вече три сезона в Биг Брадър, но и за програми като „Денсинг старс”, „Голямата уста” и „Стани богат”.

Изкарва целия ден в Нови хан, когато Големия брат е в ефира на Нова. Още е под впечатленията на изминалия ВИП-сезон. Илия признава, че Уош МС го е впечатлил много приятно. За съжаление има и разочарование – Камелия Воче. Ангелогласната реалити-героиня му направила впечатление със стил и класа извън шоуто, но по време на престоя си в Къщата мнението му се променило.

[caption id="attachment_332581" align="aligncenter" width="300"]Биг Брадъро бича Стефан Любимата звезда на Гласът на Биг Брадър[/caption] [caption id="attachment_332582" align="aligncenter" width="300"]Камелия Воче уплашила Гласът на Биг Брадър А Камелия Воче прекалила с емоциите[/caption]

Гласът на Биг Брадър умее да се изявява и пред камера. Малкото му участие в „Под прикритие” се забеляза и оцени дори от Мариан Вълев – Куката. Бил поканен дори в серия от „Столичани повече”, но тежкия му работен график му попречил. Страшилището на звездите и емблемата на Биг Брадър обаче не е разочарован и вече чака ефира на нов, тайнствен проект, който показва различни житейски ситуации.