Гергана Капзамалова доказа славата си на „скрита лимонка” като най-после се разбра, че винаги играе на сигурно

Гергана Капзамалова се оказа третата разведена персона с гадже след края на първия сезон на „Женени от пръв поглед”, научи kliuki.bg.

Смуглата хубавица добре се постара и почти през цялото време, в което течеше реалитито, зрителите съжаляваха „горкото момиче”. На нея се падна късмета да е част от очевидно най-неподходящата двойка в шоуто. Наложи й се дори да преглъща унижението да сподели разпада на брака си с целокупния български народ.

Не че нямаше истина в драмите, които преживя, но Гергана Капзамалова се оказа не чак такава страдалка, за каквато я мислеха всички. Разводът й с Георги е вторият в живота й, но рискът да й се случи не я притесняваше, когато застана в Ритуалната зала.gergana kapzamalova

Смелото градско момиче дори се зарече – Като се омъжи за трети път, ще е завинаги! Мнозина отчаяни с разбити сърца се възхитиха на куража и позитивизма й. Палавницата е всичко това, но и крие малка сладка тайна – винаги е имала „План „Б”.

Приятели на Гергана Капзамалова я издадоха, че преди да стане част от проекта „Женени от пръв поглед“ и веднага след него, е имала някой. Въпросният господин не й предлагал сигурност. Връзката била „иди ми –дойди ми”, но достатъчно страстна, за да се връща при него. Реалити героинята има самочувствие на желана, но едва ли ще се ожени и за този тайнствен господин, твърдят от ПИК. Според запознати, „резервата” на Георги бил доста сериозно обвързан, а Гергана Капзамалова се примирявала с ролята на любовницата в отношенията им. Това положение може и да я тревожи, но е нищо с това, което преглътна бившия й съпруг. Той понесе кръста и упреците по форумите, които не му простиха, че си е намерил момиче, в момента, който сложил край на формата.

Жоро не изглеждаше да вярва много на добрите намерения на жена си, но беше достатъчно джентълмен да спести подозренията си към Гергана Капзамалова.