Като почти сигурен победител в тазгодишния сезон на риалитито Биг Брадър, се очертава ромът от Карлуково – Георги Марков, който има солидна фен група още преди влизането си в шоуто. Тези хора са готови да гласуват масово за него, само и само да го гледат по-дълго време в къщата на Големия брат.

 

Георги Марков, който влезе в риалитито, накичен със златни ланци като коледна елха, има агитка от няколко хиляди души, сформирана още преди да цъфне в най-известната къща в страната ни. Как е натрупал фенове? Като музикант. Във визитката си той обявява, че на първо място сред жените за него е законната му половинка и само Лили Иванова може да се сравнява с нея.

Защо Лили Иванова?

Като всеки музикант и той гледа на примата на родната естрада като на божество. Ромът от Карлуково може и да изглежда непознат на широката зрителска маса на риалитито, но сред определени общности в страната ни той е истинска звезда с песните си. Най-големият му хит до момента се казва „Красива циганко“ и, изглежда, е кавър на друга песен. Текстът е писан лично от изпълнителя, а видеото, очевидно заснето с подръчни средства, има над 400 000 гледания в Ютюб.

 

Коментарите, които се редят под него, са повече от ласкави. „Най яката песен която съм чувал през тази 2024 година!“; „Смислена и те кара да я слушаш пак и пак и пак“; „Георги Марков много хубави песни правиш и страстен глас имаш“;

„Леле прекрасен глас и страхотен бг кавър прекрасна песен“; „Браво Георги чудесна песен пееш хубаво успех ти желая дано постигнеш много и си збъднеш мечтите пееш по хубаво он 99% от певците който слушаме“; „Георги Марков не спирам да я слушам винаги си бил Топа! Стил и класа! Просто уникален”; „Песента е страхотна а текста направо бърка в душичката. Евала“, пишат хората. Тук е моментът да отбележим, че цитатите са публикувани без редакторска намеса в правописа.

 

Какво точно се пее във въпросния хит?

Ето част от текста: „Единствен поглед – в теб се влюбих, ума си по тебе загубих, с една целувка ти упои ме (...) Очите черни, косите черни, устните й медено шекерни, искам всичко с теб да правя, взе душата ми – жива рана“.

 

Твърди се, че по Нова година въпросното парче е гърмяло в много къщи, а сега всички, които са го слушали, заедно с техните роднини и приятели, са готови да защитят изпълнителя му зад стените на Къщата, като гласуват за него. Той вече има и нови фенове – хора,  които са го видели за първи път в риалитито и са го харесали основно заради чувството за хумор.

 

Георги преди дни беше обявен за най-забавния съквартирант тази година. В същото време обаче той имаше и изявен конфликт с разкрепостената Анджела. Недоволен е, че дори 14-годишният му син я познавал. Къде я е гледал, не е ясно. Освен в платформата „Онли Фенс“, където показва прелести без задръжки, варненката се изявява и във всевъзможни канали в социалните мрежи.

 

Малко преди да влезе в къщата на Големия брат, Георги започва да трупа фенове и с нов хит. Той се казва „Мангасарко“ и е дует с колегата му Аркан. Нищо чудно вече да е подготвил следващо парче, което да пусне след излизането си от риалитито, когато и да е то.

Източник: Уикенд