Прелестната Виктория Джумпарова получи тежки нападки от ММА боеца Георги! Той й заяви неща, които едва ли някой би искал да чуе за себе си!

Конфликт се заформи днес в базата на "Къртицата". Докато си правеха обяд, Георги реши да атакува уникално красивата Виктория Джумпарова на тема "провинция", видя Kliuki.bg. Жоро заяви в лицето на Вики, че всъщност истинската провинциалистка е тя, защото не е от морски град. За Георги всяка точка, далеч от морето, е провинция. Думи, които още навремето Ърнест Хемингуей изрече и които действително не са далеч от истината.

Разбира се, Виктория Джумпарова бе на друго мнение и си отстояваше позицията на софиянка. Георги обаче не спря дотук и си прояви за пореден път просташкия характер с нападки и за българския език. Вики го упрекна, че говори прекалено меко и тогава Жоро започна да я пита как е правилното - "лимонена" или "лимонова" киселина. Заяждането на ММА боеца действително бе доста досадно и некоректно, но това му поведение често бива провокирано в Базата.

[caption id="attachment_315126" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова стана поредната жертва на просташкото поведение на Георги Виктория Джумпарова стана поредната жертва на просташкото поведение на Георги[/caption]

Георги Стоянов е родом от Бургас и винаги е изтъквал, че се гордее много с този факт. Може би в думите му за провинцията има логика, но той поднесе своята теза по доста просташки начин. Горката Вики просто правеше обяд, докато Жоро се опитваше да я унизи с нападки, свързани не само с родната й София, но и с българския език. Според спортиста, той говори много по-правилно от Виктория Джумпарова, въпреки че е много меко.

Именно подобни спорове и дискусии карат много от зрителите да не харесват Георги. Други пък имат симпатии към него. Той е сред основните заподозрени за новата Къртица. Какъвто и да е в играта обаче, едва ли отношението му към единствената останала дама в Базата му прави чест.