Георги от сватбеното реалити минава за „ръб” и малко гадняр, но крие нежна страна – достъпна само за мама и кака

Героги от „Женени от пръв поглед” все още има с какво да сюрпризира феновете. Чешитът от сватбеното реалити се оказа събрат по душа не на кой и да е, а на...Слави Трифонов!

Дългия изуми хилядите си фенове преди дни – не с очаквано супершоу в „Арена Армеец”, не с вечнозелени хитове, а с нежно признание към най-скъпата жена в живота му.

Георги от Женени се разплака

Зрителите на шоуто знаеха за драматичната му любовна история с психоложката Маги, която единствена успя да запази с него прекрасни отношения след раздялата. Влиянието на мама Здравка никой не може да отрече! Желязната плевенчанка все още респектира Слави Трифонов, но най-близка до сърцето му се оказа кака Петя.

Сестрата на шоумена получи един от редките комплименти от неговата уста – публичното му признание в любов. Медицинската работничка се оказа първа в труднодостъпното му сърце, видя kliuki.bg.

Долу-горе подобно се оказа положението и при Георги от „Женени от пръв поглед”. Най-големият провокатор за зрителите на сватбеното реалити ги изненада с ранима струна в душата.

Младоженецът, който не спира да дразни половинката си Гергана (и почти всички дами в аудиторията) всъщност се оказа до болка привързан към майка си и сестра си.

Железният до безчувственост Жоро се разплака при спомена за тежките мигове и признания, които правил пред сестра си. В ефира на „Женени от пръв поглед” разкри, че това е довереницата му, пред която може да си позволи слабост, защото само тя е била до него в тежките му моменти.

Ранимата струна в душата на Жоро може и да трогна зрителките, но никой не очаква рязък развой в отношенията между него и Гергана. Двамата толкова очевидно не си подхождат, че чак я абсурдна мисълта, че психолог ги е свързвал. Феновете на сватбеното реалити се кълнат, че Георги и Гергана от „Женени от пръв поглед” ще се разведат на финала на формата!