Миналия вторник зрителите на танцувалното шоу „Денсинг Старс“, излъчвано по bTV, станаха свидетели на зверска гавра с Натали Трифонова. Синоптичката показа най-добрия танц за вечерта пред очите на всички и спечели максималните 40 точки от журито, но въпреки това бе изпратена на елиминация и замалко не отпадна, докато същевременно участници, които според всеобщото мнение не могат да й стъпят на малкия пръст на паркета, изглеждат бетонирани в предаването до финала му.

 

Заради нечуваната несправедливост в „Денсинг Старс“, Натали Трифонова не успя да сдържи сълзите си. Красивата синоптичка бе изключителна в пасо доблето си, което представи на сцената на шоуто. Дори Галена Великова, която по традиция намира за какво да се хване, за да намали оценката, този път вдигна заветните 10 точки. Така с партньора й Димитър, се класираха в челото, заедно с Ани и любимката на журито Ивет Горанова и Тодор. 

 

След това дойде ред на танцовия маратон – нововъведение, в което всички двойки се изправят на дансинга и импровизират в 5 танца, които им се спускат, без да са предварително обявени. Целта е двойките да превключат бързо от един в друг ритъм и стил. По преценка на журито най-слабите постепенно отпадат, докато на дансинга не остане само един – победителят, който получава 7 допълнителни точки, а първият отпаднал – само 1 точка.

 

Това бе началото на пътя, изпратил Натали на елиминация. В маратона победи Неделя Щонова с партньора си Атанас Месечков, които иначе не се представиха кой знае колко добре в основната програма. Макар журито да им даде само 35 точки, със 7-те допълнителни резултатът им скочи на 42. А Натали успя да вземе само 3 допълнителни точки.

След това се оказа, че зрителите не я харесват, или поне тези, гласуващи с есемеси. Тя и партньорът й Димитър, имаха най-малък вот – едва 6.2% от всички, пуснали есемес.

 

Щонова, както обикновено беше първа по този показател и с него поведе финалното класиране. А перфектната Натали отиде на елиминация. Тя едва сдържаше сълзите си от обида, ярост и безсилие. Личеше, че се опитва да се усмихне, но сълзите бяха по-силни.

 

Другите на елиминация бяха „ергенът“ Виктор Стоянов заедно партньорката си Михаела. Те не бяха добре оценени и от журито, но със същия резултат като тях беше Валери Григоров – синът на шампионката Мария Гроздева и гадже на холивудската звезда Мария Бакалова. Според повечето зрители именно той е трябвало да напусне състезанието. Никой не схваща как Валери винаги се спасява, въпреки че не впечатлява с талант. Хората смятат също, че каратистката Ивет Горанова е неоправдано толерирана. Миналия вторник личеше, че от време на време тя спира да танцува, за да мисли над хореографията. Въпреки това й дадоха 40 точки, колкото и на Натали.

 

„Подигравка! Натали на елиминация... Ивет и Валери трябваше да са и един от тях да си тръгне! Двойка с 40 точки от журито – на елиминация“; „Абсурдно! Продължава една табуретка и едно дърво (син на майка си и гадже на гаджето си) и се борят за оставане едно дърво и едно прекрасно и елегантно танцуващо момиче“; „Натали -- страхотна! Ивет и Валери нищо особено не показаха те трябваше да са на елиминации“; „Е, как Натали и Виктор? Има три други двойки, които трябваше да си тръгнат преди тях“, дразнят се зрителите, които споделят мнения на страницата на предаването във фейсбук. Много от тях заплашиха, че отсега нататък ще гледат конкурентната Нова тв.

 

За щастие на феновете на Натали, тя победи на елиминацията и остана в предаването. Виктор обаче отпадна и това разби сърцата на много моми.

Източник: Уикенд