Евгени Генчев спокойно може да съди продуцентите на „Ергенът” Нико Тупарев и Радо Тушев, защото те се подиграват с него. Поставили са сред кандидатките за сърцето му транссексуална, без дори да му кажат, което е тотална гавра с мъжествеността му.

Става въпрос за организаторката на светски събития Елисавета Ставрева. Тя стърчи с половин глава над пианиста, нозете й са огромни, поне 42-ри номер, а гърдите й са силиконови, но изпънати така, сякаш преди това са били мъжки.

Много от зрителите вече са убедени, че Ели е със сменен пол. Тя е много по-грубовата от всички в шоуто, дори и от пълничката Пам. Гърбът й пък е по-широк и от този на Евгени.

Това с пола не е единствената лъжа на Елисавета в предаването. Тя лъже и за възрастта си. Представя се за 31-годишна, а всъщност е на 33 г. Защо е решила да смъкне 2 години от възрастта си, не е ясно. Може би, понеже Евгени е на 33, е решила, че ще иска за жена някоя по-млада от него.

Елисавета може да е млада все още, но изглежда с поне 10 години по-възрастна. Това често се случва с транссексуалните жени, тъй като хормоналната терапия ги амортизира както психически, така и физически.    

Източник: Уикенд