Галена бе изхвърлена от „Гласът на България” по скандалн начин. Предаването е продуциано от БТВ, което значи, че самата телеввизия е уволнила фолк дивата от Смядово. От продукцията се оправдават, че просто са елиминирали попфолка от шоуто. За първи път в журито няма да има представител на чалгата.

Истината е, че уволниха Галена само защото миналата година на финала си позволи да възложи на своя отбор песен на Слави Трифонов, а БТВ е във война с него. Става въпрос за дуета му със Софи Маринова.

От телевизията останали бесни, че правят реклама на свой враг и моментално решили да уволнят Галена, която за 2 сезьона в предаването има една победа.

Тази година до Иван Лечев ще наблюдаваме Дара, Мария Илиева и Миро. Любо Киро също губи мястото си, след като показа, че няма усет за победа в подобно състезание.

„Заради един Слави да ме уволнят, нямам думи”, вайкала се Галена пред близките си. Тя сега ще трябва да навакса с други ангажименти, защото джобът й сериозно олекна след уволнението от БТВ.

Припомняме, че екипът на Слави Трифонов изкара 19 години в БТВ, но си тръгна от там със скандал. Двете страни не искат да чуват една за друга, а Дългия се обидил още повече на телевизията, след като го замени с „Шоуто на Николаос Цитиридис”, което открадна доста от неговите идеи.

Източник: Crimesbg.com