Габриела Цонева само се присмива на всички в „Ергенът“, а истината е, че тя е за посмешище. Толкова е грозновата, дори и след корекциите по себе си, а преди това е още по-покъртителна.

Излезе наяве снимка на Габи от ученическите й години. Там е толкова зле външно, че би отвратила и най-невзискателния мъж. По-надолу ще видите кадър, който ще ви шокира.

Габриела е сред най-нехаресваните участнички в шоуто. Коментарите й постоянно са обект на критики, но истината е, че мъжете се отнасят с нея като с парцал и това не е тайна за никого.

Всъщност при тази визия, която Габриела има, е нормално мъжете да я правят на посмешище. За нея се вихрят легенди какви ги е вършила в леглото. Мъжете я използвали за кошче, където да си изхвърлят семето. Габи гълтала, правела какво ли не с мъжките атрибути с уста.

Освен това се държала като пълна уличница, лазела пред мъжките крака, правела се на котка и крещяла „мяу-мяу“. На всичкото отгоре стояла на един крак като във филма „Пристигане в Америка“ с Еди Мърфи, което е още по-унизително за нея.

Да се чуди човек как жена с толкова корекции по себе си и с толкова лоша визия по рождение може да има такова голямо самочувствие. Определено Габи изглежда като жена с някакъв психически проблем.

Източник: Crimesbg.com

Габи от „Ергенът“ е отвратително посмешище! Гълта, лази в краката на мъжете и е пълен парц@л (СНИМКИ)

Габи от „Ергенът“ е отвратително посмешище! Гълта, лази в краката на мъжете и е пълен парц@л (СНИМКИ) - Снимка 2