Филип Буков изглежда като добро момче, но истината е съвсем друга. Всеки, който го познава, може да потвърди, че актьорът е с доста неприятен характер. Той е надменен и арогантен, а откакто е по-известен, тези негови негативи са изразени още по-силно.

Така например Буков на практика „оплю“ „Денсинг старс“, откъдето взе тлъст хонорар за участието си. След отпадането му, което беше пряко свързано с това, че последното му изпълнение беше на запис, той заяви, че е нормално да предпочете представлението в Габровския театър, отколкото шоуто за танци, защото е актьор.

„Смятам да се изхранвам като актьор до края на дните си, така че винаги бих избрал театъра пред телевизията“, каза без грам притеснение Филип.

Наглостта му е огромна, защото той не е от актьорите, които само с професията си се издържат. Миналата година отново участва в риалити предаване - „Сървайвър“. После без малко да стане новият Ерген на България, но в последния момент отказа.

Според слуховете Буков е останал обиден от отпадането си от шоуто за танци и затова се опитвал да го неглижира сега. Това се прави често само от коплексари.

Нека припомним, че нещо подобно стори Панайот Панайотов. Когато Кичка Бодурова не се съгласи да му поеме разходите за път от София до Бургас, певецът се подигра на концерта й, като написа, че е „мижав“.

Източник: Crimesbg.com