Втора Крисия тръшна всички в интернет с гласа си, който е неземен!

Втора Крисия предизвика нечуван фурор в интернет и рекорден брой гледания в най-посещавания сайт Youtube. Малката е също на 9 години, а гласът й е просто неземен - друго не би могло да се каже за него.

Момиченцето, определено бързо от нашенци за втора Крисия, се казва Амира и буквално разплака публиката и журито на конкурса "Холандия търси талант". Уникалната й дарба обаче е достойна да покори не само страната на лалетата, а цял свят - защото пее като звяр!

[caption id="attachment_307620" align="alignright" width="300"]Амира веднага бе определена за втора Крисия от феновете й Амира веднага бе определена за втора Крисия от феновете й[/caption]

Втора Крисия - както я наричат потребители, се появи пред журито и кротко заяви, че смята да изпее арията "О мио бамбино". След като чуха, че момиченцето не е взимало никакви уроци по музика и пеене, а единственото, от което е събирало "знания", е именно канала Youtube, членовете на журито останаха смаяни. И директно я погледнаха с недоверие, видя Kliuku.bg.

Което обаче изчезна моментално. Стопи се в момента, когато Амира отвори уста и от нея се изляха божествени звуци. "Страшна е! Втора Крисия! Трябва двете да направят дует, ще избият всичката конкуренция", пишат потребители по форумите.

Не знаем дали и вие ще определите Амира за втора Крисия или ще оставите на всяка от тях полагащата й се неповторимост, но истината е, че и двете са прекрасни. А малката Амира е огромна гордост за семейството си, в което музикален е единствено брат й Винсент, свирещ на цигулка.