Айлин Бобева е сред най-нещастните жени в момента. На прага на новия сезон на „Ергенът”, където България чу за нея, зъбатата псевдокрасавица е съсипана.

Айлин тъкмо беше намерила перфектния за нея мъж, но миналото я застигна и той я заряза. Фарид Джефари беше идеален в очите на „ергенката”. Богат, зрял на възраст, мюсюлманин като нея, но когато узнал какви ги е вършила едно време тя, я оставил на мига. Все пак в ислямския сввят развратът не се прощава.

Истината за пиродопската уж хубавица е, че за своите 25 години тя има по-богат сексуален опит от 40-годишни лелки. Освен това е твърде разлигавена, несериозна и меркантилна. Все качества, които един мъж не иска у своята съпруга.

Като се има предвид всичко това, Айлин може да бъде определена от типа на днешните жени, които за нищо не стават. Някои мъже може би биха контрирали, че не е за нищо, защото става за секс, но е спорно колко би бил хубав сексът с жена, чиято уста наподобява тази на кон, а гърдите й почти липсват.

Евгени Генчев добре го измисли да я отсвири в предаването под предлога, че не е готова за семейство. Всъщност обаче пианистът добре знаеше какво го чака с подобна жена и използва хитро оправдание да я разкара.

Като всяка госпожица, която за нищо не става, и Бобева има един куп изисквания за мъжа, с когото би имала любовна връзка. На първо място – да е богат. Следва – да е красив, със снажно тяло (висок и мускулест) и накрая, по-възможност – да е добър и да я слуша. Изисквания на една бъдеща стара мома. Ако не направи компромис с нещо, точно това я чака.

Източник: Crimesbg.com