Дребничкият, но изключително талантлив Рафи Бохосян спаси имитацията на Мария в „Като две капки вода“, когато трябваше да влезе в образа на Анджела Брамбати от „Рики е повери“, с който се справи на средно ниво. Зрителите веднага разпознаха гласа на Рафи, с който момчето пееше, а партията очевидно е била записана предварително и изпълнена от буфосинхронист на сцената, за да пооправи представянето на чалгаджийката.

 

Факт е, че Мария се старае и това е видно за зрителите, но в същото време не е виновна, че няма талант за нищо повече от посредствените изпълнения, които показа на сцената в шоуто на Нова тв. Както е казал народът – толкова си може.

 

Както обикновено и миналия понеделник звездата с характерни устни не бе блестяща в образа си на Анджела, макар да пролича, че дава всичко, на което е способна. Макар да пя фалшиво и да се държа твърде сковано на сцената, много от феновете на италианската естрада останаха доволни, но не толкоз заради нея, а заради човека с китара отдясно на уж професионалната певица. Той пееше в пъти по-добре от чалгаджийката с гласа на Рафи Бохосян.

В надпреварата така и не обявиха кой пее в действителност с Мария, но зрителите разпознаха Рафи, който вече два пъти е печелил „Капките“ и освен това е бил победител в „Х Фактор“.

В социалните мрежи заваляха похвали към буфосинхрониста, но всички бяха категорични, че благодарение на Рафи, изпълнението може да мине за успешно.

Фънки защити ощетената си откъм талант колежка като член на журито и отбеляза, че шоуто не е за пеене, а за имитиране, допълвайки да не слушат толкоз много музикалния педагог Етиен Леви. Той обаче очевидно пропуска факта, че участниците в „Капките“ имитират певци, следователно е редно хората на сцената освен всичко останало, и да могат да пеят добре.

 

За момента Мария се нарежда на 6-о място във временното класиране, а на финал отиват само първите четирима. До края на състезанието обаче остава цял месец и тя все още има шансове да се класира в четворката. Това става най-лесно с помощта на мощната подкрепа от страна на журито, което може да си затвори очите за грешките й и да оправдае фалшивото й пеене, и на продукцията, която може да манипулира „бутона на късмета“, за да й се падат по-близки до вокалните й данни песни. Същевременно, както в случая с Рафи, включването на талантлив певец в изпълнението й, който да я подкрепи, също оправя лошото впечатление от изявите й.

 Източник: Уикенд