X Factor може да даде път в живота на Ева Мария и това би било повече от заслужено! Чаровницата от Добрич смая журито и трогна всички до сълзи с историята си!

Ева Мария от град Добрич има всички шансове да спечели X Factor. Това стана ясно още след първото й изпълнение пред журито на шоуто. Ева изпълни Feeling good по един страхотен начин, който накара Заки да стане на крака, видя Kliuki.bg. 21-годишната девойка обаче има много по-благородна причина да участва в предаването, отколкото имат повечето явяващи се на кастингите.

Ева има болна 15-годишна сестра. Тя страда от изключително рядко заболяване, което за жалост не й позволява да приема белтъчини. Момичето спазва строга диета, без която здравето й е силно застрашено. Ева Мария иска да донесе поне мъничко радост в живота на сестра си, печелейки X Factor или поне представяйки се достойно. Най-големият фен на талантливото момиче е именно сестричката й.

[caption id="attachment_325856" align="alignright" width="300"]Ева Мария трогна X Factor и даде заявка за спечелването му Ева Мария трогна X Factor и даде заявка за спечелването му[/caption]

Гласът на Ева Мария е наистина впечатляващ. Тя показа вокални умения, каквито нямат дори известни изпълнители. Със сигурност вече е една от фаворитките не само на журито, но и на зрителите. Нисичката чаровница извади уникален глас, който възхити всички в залата.

Ева заслужава да спечели не само заради таланта си, но и за да помогне на своето семейство. Лечението на сестра й е скъпо и един евентуален триумф в X Factor би облекчил доста близките й във финансов аспект. С този свой глас Ева Мария няма да има трудности да си пробие път в музикалния бизнес, ако спечели шоуто.

Примерите на Рафи и Жана - предишните шампиони, доказват, че действително X Factor помага за сбъдване на мечтите. Всъщност дори и участници, които не спечелиха формата, като Богомил Бонев и Михаела Филева в момента творят и се радват на слава.