Фермата на Иван и Андрей е разположена до родното място на Тодор Живков
Страстите във Фермата обещават да отнесат тези по конкурентните канали и ще се вихрят в атмосфера съвсем като през 1915 година, научи kliuki.bg. Шумно рекламираното реалити на Иван и Андрей се очаква да бъде не просто различно, но и точно толкова успешно, колкото в държавите, където го излъчват. В Сърбия също тече сезон на Фермата, който се радва на уникален отзвук по медии и в обществото. Амбициозното продуцентско дуо е инвестирало сериозна сума пари, за да върне часовника 100 години назад и да създаде Фермата – такава, в каквато биха живели предците ни. Тайната база на продукцията беше разконспирирана от екип на ПИК, който с помощта на дрон намери, къде са позиционирани играчите като от преди 100 години. Фермата на Би Ти Ви е откъсната от външния свят и заема огромен терен с голяма градина, обор, мелница, пещ, кирпичени къщи (чиито тоалетни, естествено, са вън). Както обещаха, електрозахранване няма и ако не се постараят да произведат храната си, няма да ядат нищо! Фермата се намира край Правец, в землището на село Калугерово. Играта ще се води от вечните Иван и Андрей. Шестнадесет тихата участници няма да пожалят средства, знания и умения, за да се доберат до заветния финал. Там ги очаква Голямата награда от 100 хил. лв. Теренът е бил изоставен преди много години. Притежава го столичанин, който го е дал под наем на Иван и Андрей, разказват местни хора. Той обаче щял да просперира, благодарение на съветите на Бай Георги – стопанина на „Фермата”. Участниците били страшно надъхани и всеки идвал с любопитна личната история, независимо че най-младият претендент едва е навършил пълнолетие. Някои от тях идват със солидно портфолио в политиката и шоубизнеса, „бебето” във Фермата е с известни родители, друг имал трудна съдба и дори такива, които са дали много на татковината. Най-възрастният участник е на 50 години. Иван и Андрей ще предават от „мястото на събитието”, но и специалното дискусионно студио в София ще поддържа интереса на зрителите към Фермата.
Коментирай