Виктор Стоянов няма връзка с Алекс Гърдева – двамата дори не са близки приятели и вече не се следват в социалните мрежи. Истинската жена до Ергена се казва Мария Тарашманова и двамата са заедно от близо година.

Тарашманова е травъл влогър и се запознава с Виктор още преди риалити звездата да влезе в „Ергенът“. Помежду им веднага пламва искра, но Стоянов вече е подписал договор с шоуто и заминава за Турция. След финала на предаването двамата с Мария отново се събират и са заедно до днес.

Именно с нея преди няколко месеца Стоянов бе в Нидерландия. Тъй като тя е любител на пътешествията, двамата постоянно обикалят различни дестинации. Имат и общи снимки от водопадите, на които се смяташе, че Виктор е с Алекс Гърдева.

Тарашманова е на 25 години и припечелва като инфлуенсър, пише „Уикенд“. Тя проявявала разбиране за ситуацията с Виктор и факта, че доскоро трябваше да го играе във връзка с Александра запред медиите. Тези пиар игри обаче вече са в миналото и нито Алекс, нито Виктор се опитват да убедят някого, че са във връзка.