Какво се случва с една от най-хейтваните участнички - Виктория Капитонова, след края на „Ергенът“? Този въпрос си задават фенове на предаването, след като всичките й профили в социалните мрежи бяха премахнати заради сигнали от зложелатели.

Оказва се, че рускинята все пак е успяла да си създаде нов профил в Инстаграм, където отговаря на любопитни въпроси на своите най-верни фенове. Притеснени за финансовото й състояние, след като инфлуенсърката остана без доходи от социалните мрежи, последователите й я питат как се справя.

С присъщата си надменност Виктория отговаря, че ситуацията не й се е отразила кой знае колко, а и все пак като автор на парични ритуали не изпитва финансови затруднения.

Феновете са любопитни и дали се вижда с Ергена Виктор Стоянов, на което Виктория отговаря кратко и ясно: „НЕ“. Не е наясно и до каква степен връзката на Виктор с Алекс Гърдева е пиар и дали наистина двамата са заедно.

Капитонова отново уточни, че със Стоянов дори не са опитали да бъдат заедно, а на въпроса защо тогава Виктор е избрал точно нея, отговаря: „Питайте него“.

Колкото до това дали е запазила скъпия подарък от него – бутиковата рокля, която й подари в предаването, Виктория разочарова феновете. Роклята вече си има нов собственик. Рускинята не я е носила нито ден, като още в „Ергенът“ тя показа, че предпочита „Ролекс“ пред дреха.