Александър Сано понесе мъжки загубата във финала на "Къртицата", веднага получи топла прегръдка от хубавата си половинка Нели Атанасова!

Изключително достойно поведение от Александър Сано след и по време на загубата в "Къртицата 2: Разтърсване". Първото нещо, което актьорът направи, беше да прегърне съпругата си Нели Атанасова, видя Kliuki.bg. Сано отстъпи на финалната права след поражение в зрителския вот от ММА боеца Георги, но това не променя истината. А тя е, че той остави невероятно впечатление у всички в Базата и пред малкия екран. Няма човек, който да може да се изкаже негативно за Александър Сано.

[caption id="attachment_315446" align="alignright" width="300"]Александър Сано загуби на самия край в "Къртицата", но го направи достойно Александър Сано загуби на самия край в "Къртицата", но го направи достойно[/caption]

По никакъв начин обаче от тази снимка, която ще видите по-долу, не си личи актьорът да се изяжда вътрешно. Да, едва ли е приятно, но той показва веднага след шоуто, че по-важно от семейството му няма. В интернет вече се прокраднаха мнения, че победата на Георги е плод на завист към известните личности и съответно техните хонорари, които са получили, за да влязат в най-мащабното риалити на българска земя. Дано да не е така, защото това няма да говори добре за зрителите на "Къртицата".

[caption id="attachment_315448" align="alignleft" width="300"]Нели Атанасова утешава Александър Сано минути след края на "Къртицата 2" Нели Атанасова утешава Александър Сано минути след края на "Къртицата 2"[/caption]

Вижте как красавицата Нели Атанасова посрещна любимия си. Докато Александър Сано говори по телефона, явно получава поредното си поздравление, тя го прегръща.

Както Иван и Андрей се пошегуваха, сега Александър Сано ще има възможност да се полюбува на жена си в най-пълния смисъл. В продължение на три месеца те бяха разделени и сега ще наваксат най-вероятно много бързо. Може би точно в момента го правят, но освен Нели, Сано многократно повтори в шоуто, че дъщеричката му му липса ужасно много и сега ще може да прегърне и нея. Не като шампион, но като достоен играч в "Къртицата 2".