Виктор Стоянов, който преди 2 години се преструваше, че иска да се задоми и в тв ефир лъжеше, че желае да срещне жената на живота си, продължава да е същият безотговорен мъж като преди. Вики не просто не иска семейство, а използва жените като вещи, чието предназначение е само едно.

В „Ергенът” бившият фитнес инструктор се правеше на голям кавалер, но истината е съвсем друга. Той си намира жени за секс и не иска нищо повече с тях, което е признак за неуважение на всички от нежния пол.

В момента Виктор се радва на нова „секс кукла”. Изгората му била малко по-възрастна от него, прехвърлила вече 40-те, както той ги обича, и живеела в „Сухата река” в София. Почти вяка вечер Виктор бил забелязван да паркира колата си в квартала, да стои около 2 часа в една от кооперациите и после да си тръгва.

Вики изобщо нямал намерение да се обвързва сериозно преди 40-годишна възраст. Той постоянно се подигравал на приятелите си, които не можели да излязат някъде, защото няма кой да гледа детето или жена им не ги пуска.

За Стоянов, който вече е на 33 г., сексът все още бил водещата мотивация в живота. Повърхностното му мислене, съчетано с това, че е мамино синче, не го прави идеалната партия за никоя жена.

Източник: Crimesbg.com