Виктор Стоянов, който изигра главната роля в първия сезон на „Ергенът” у нас, се оказа доста повърхностен като мислене. Вики е типичният мускулест красавец с мозък на хлебарка. Друго, освен секс, не го интересува. Затова е по-суетен от много жени.

Виктор показа повърхностната си природа с вкуса си за жени. Той не си пада по дебели жени, в което няма нищо лошо, ако не ги презираше. Ергенът 1 смятал закръглените дами за недостойни да бъдат с него.

Неотдавна Стоянов определи участничката във втория сезон на „Ергенът” Пам Велидис като слон. Той не би я погледнал на улицата, камо ли за нещо друго.

„На такива жени и плюнката си не бих хвърлил. Те не заслужават моя „инструмент”, шегувал се Вики в мъжка компания на по чаша бира.

В сезона на Виктор нямаше нито една закръглена жена. Той обаче добута до финала възможно най-слабите, които са направо кльощави – Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Вики излъга всички тогава, че си търси жена, а всъщност целта му е била да стане известен, оттам и богат. Може да се каже, че го постигна, защото от 2 години не работи, а води охолен начин на живот благодарение на реклами и други тв участия.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com