Ергенът 2 има неприятен опит като баща. Преди около 5 години той се е пробвал в ролята на пастрок, но се е провалил, тъй като връзката му вече е в миналото.

Евгени Генчев е имал много сериозна любовна връзка с жена, която има 2 деца от друг мъж. Той е трябвало да се учи как да бъде баща на сравнително пораснали деца, а е бил едва на 28-29 г.

Всичко не е завършило добре, тъй като пианистът не е бил готов за нещо толкова сериозно.

Днес обаче вече е друго. Той е на 33 г. и стяга сватба с Елена-Антоанета.

Двамата се запознаха в „Ергенът“. Татуираната редакторка успя да спечели музиканта с интелекта си, а и със сексуалността си. Макар да не е нещо особено визуално, тя показа, че знае как да покори един мъж в областта на секса, сваляйки си сутиена още на първата им среща.

Евгени жадува да стане най-после баща, но този път на свой собствени деца. След венчавката в началото на лятото двамата с Елена се залавят за работа да правят наследник.

Ели и Евгени имат доста общо. И двамата са прекарали доста време в чужбина. Той дори все още живее там, но възнамерява след сватбата да напусне Лондон и да се установи в родния Пловдив. Елена пък се е върнала от Германия заради трагедията със смъртта на детето на брат й.

Източник: Crimesbg.com