Мълвата в медийното пространство носи, че актуалният сезон на „Ергенът“ ще завърши без победителка. Александър Младенов – младият бизнесмен, който тази година е в ролята на главния герой в скандалното риалити, е вдигнал ръце от момите, които се борят за сърцето му. Доколкото може да се вярва на твърденията – на финала не само не е избрал нито една от тях, а и изобщо не се е появил на снимките.

 

Истината е, че още от първия епизод на първия сезон на шоуто стана ясно, че то по-скоро е за сеир, отколкото за романтика, както го промотират от bTV. Зрителите са категорични, че момите в него не стават за семейство, но на финала на сезона всеобщото мнение ще намери израз в действията на самия Ерген.

 

Запознати издават, че Александър Младенов ще бойкотира и двете финалистки в шоуто, след като не само не е спрял избора си на нито една от тях, а и не си е направил труда да им обясни мотивите за решението си. Всичко това е направил чрез писмо, адресирано до водещия на предаването Наум Шопов.

Макар и двете да си тръгнали от шоуто с пръст в уста, все пак им останала надеждата, че още дълго ще бъдат в устите на хората, което ще им донесе съответните дивиденти и слава.

 

Мълвата носи, че финалистки, са две руси дами, които много си приличат и трябва да имаш много набито око, за да ги различиш една от друга. Едната е Магдалена Томова – бившата Мис Варна, която във визитката си е обявила, че в момента управлява елитно заведение в столицата.

 

Другата е карловката Надежда Вишнева, която живее в София и има 7-годишен син. Занимава се с рисуване, но във визитката си е отбелязала, че работи като специалист по човешки ресурси.

В предаването наричат двете дами Маги и Нани.

 

За първата не става ясно какви са медийните й контакти, но втората има солидни връзки с видни тв персони, което личи от публикуваните й в социалните мрежи снимки. Маги е близка със синоптичката на Нова тв Гери Малкоданска и дори е била виден гост на партито по случай раждането на сина й преди време.

 

Освен това има и снимки с Владимир Ампов – Графа, щракнала се е и пред сферата на известното в близкото минало предаване „Национална лотария“, чийто водещ бе Захари Бахаров. Затова й предстоят силни епизоди в шоуто.

 

Според твърденията на хора от кухнята на предаването, тази година няма да има нова булка, затова се очаква феновете да продължат да одумват връзката на Валерия и Евгени от сезон 2. Мълвата носи, че решението на Алек да не избере  нито една от двете моми на финала, е било предварително режисирано от продукцията. Предполага се, че това е подготовка за модифициране на риалитито – следващия път да не се снима „Ергенът“, а „Момата“, където редица мъже да се състезават за сърцето на една жена. Риалитито се очаква у нас още от миналата година и се смяташе, бе първата Мома ще е участничка от първия сезон на „Ергенът“ – Александра Гърдева. bTV обаче реши да продължи шоуто без промени и Гърдева остана без тв ангажимент. Затова прие предложението да влезе в „Хелс Китчън“ по нова тв. При така създалата се ситуация обаче, не е ясно дали bTV ще я иска за главен герой в следващия сезон на шоуто.

Източник: Уикенд