В момента текат снимките на „Ергенът 2“ в Бодрум. Те са към своя край, а предаването е заприличало на някаква пародия.

Тази година очевидно продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев не са отчели правилно разходите и мизерията е пълна. Продукцията гледала колкото се може по-бързо да заснеме епизодите, за да спести пари от наеми, храна и други консумативи.

Излагацията е пълна, след като по цели 6 момичета спят в една стая. Пространството било толкова малко, че всяка се молела на елиминациите нейна съквартирантка да отпадне, но не заради конкуренцията, а за да се освободи малко стаята.

Подобно на миналия сезон, и сега Ергенът най-вероятно няма да се влюби в никоя. Засега не личало да има фаворитка и дори някои го упреквали, че е прекалено надут с участничките, защото се имал за интелектуалец.

Евгени Генчев е новият герой на любовното риалити. Той е пианист и се счита, че ще избере за сърцето си някоя по-интелигентна жена. Какъв ужас обаче, когато установил, че в „Ергенът“ умни и интелигентни жени не се записват. Все пак добре помним Блага Гащите, Алекс Психото, Вики Ролекса и други подобни индивиди, самоопределящи се като жени.

Предаването е напът да претърпи пълно фиаско. Първият сезон успя да изненада зрителите и затова имаше успех. Сега обаче нещата стават все по-лоши.

Допълнително за това допринася и включването на две познати „муцуни“. Едната е Ваня Щерева, която е режисьор на срещите на Евгени с момичетата. Ваня не се харесва на масовата публика и това се видя във „ВИП Брадър“. Мнозина я определят като инфантилна жена, защото все се заглежда по младоци.

Другата пък е Розмари Тишер. Манекенката е голям фен на „Ергенът“ и посвети на него цял свой подкаст. Не се знае обаче дали е в Турция като участничка или като коментатор. Розмари не е особено симпатична на хората заради излагацията си във „ВИП Брадър“, когато се остави безмозъчният Ричард Величков да я обладае под завивките.

Както миналата година, така и тази, повечето жени са дошли в риалитито само за реклама. Евгени не прави изключение от тях, което прави идеята на това шоу безсмислена.

Източник: Уикенд