Емил Русев излезе от шоуто "Къртицата" заради продуцентите, те нагласили всичко

Разкриването и изгонването на Емил Русев от "Къртицата 2" се оказа нагласено от продуцентите на шоуто Иван и Андрей. Те са направили план как Русев да не успее да спечели и в крайна сметка да бъде разкрит. Хитрият им заговор се изпълни благодарение на Виктория Джумпарова. Вкарвайки Вики в Базата, автоматично Емил Русев е бил обречен да бъде разкрит като Къртицата от останалите участници, тъй като той е нямало как да избегне саботажите.

Kliuki.bg припомня на своите читатели, че Емил Русев е имал любовни взаимоотношения с въпросната хубавица Виктория в миналото и затова продуцентите на "Къртицата" решиха, че ще бъде много интересно да ги вкарат заедно в предаването, понеже не са в добри отношения, а и жената на Русев също беше участник.

[caption id="attachment_314343" align="alignright" width="300"]Емил Русев съзнателно прецакан от Иван и Андрей Емил Русев съзнателно прецакан от Иван и Андрей[/caption]

Всъщност обаче пъкленият план на Иван и Андрей е бил много по-всеобхватен. Те не само са искали да направят зрелище за зрителите с множеството скандали между Емил Русев и Джумпарова, но и по този начин да подлеят вода на Къртицата. И продуцентите наистина успяха. Русев до такава степен се увлече в играта и скандалите, че забрави да си пази гърба, с което се издаде, че е Къртицата.

Емил Русев съвсем откровено осъзнава хитростта на Андрей и Иван и че са го прецакали съзнателно в името на шоуто. Той обаче по никакъв начин не им се сърди. Даже се възхищава на идеята с вкарването на Виктория, която на практика му коства мястото в предаването в момента.

Не е ясно защо продуцентите са прецакали Емил Русев, но се предполага, че е за по-големият интерес към предаването. Понеже една нова Къртица, и то малко преди края на шоуто, би внесла много интересна нотка в риалити формата и би направила финала наистина непредсказуем.