Фолк дивата Емануела е живото доказателство на максимата, че старата любов ръжда не хваща.

 

Тази година нейният уж бивш любим Мартин Николов – Елвиса е участник в „Игри на волята“. Той не спира да говори за Емануела с осезаема носталгия, а тя не крие, че му стиска палци пред телевизора. В този ред на мисли мнозина предполагат, че любовта им ще пламне отново.

 

Елвиса не крие, че именно бившата му изгора е била човекът, който го е убедил да кандидатства за участие в риалитито. И макар с певицата да са бивши партньори, в думите на Мартин не се долавят негативни чувства спрямо нея. Повече от очевидно е, че не таи разочарование от връзката си с нея, макар да признава, че и двамата са с много тежки характери. Емануела също не крие топлото си отношение към бизнесмена и е убедена, че той ще разкаже играта на конкуренцията.

 

Емануела се събира с Елвиса след „Игрите“?

Мълвата носи, че именно Емануела е подхвърлила на продуцентите на „Игри на волята“, че може да вкарат в играта Елвиса. Тя се познава с тях покрай участието си във „ВИП Брадър“.

От всичко това става ясно, че певицата и бизнесменът продължават да се чувстват свързани един с друг и вероятно е въпрос на време да се съберат отново.

 

През шестте години, в които бяха заедно, двойката ту се разделяше, ту се събираше отново, докато не прекратиха уж окончателно отношенията си в началото на тази година. Двамата се скараха навръх Нова година, а няколко дни по-късно певицата публикува свой чат с Мартин, разкриващ огромната ревност помежду им.

 

Факт е, че отношенията им никога не са вървели по мед и масло и връзката им беше доста бурна, но в същото време изключително страстна. По всяка вероятност новогодишният им чат е бил израз на бушуващите помежду им променливи чувства. Дали любовта помежду им ще се разпали с нова сила, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд