Изключително просташкото поведение на Димитър Ковачев – Фънки спрямо прелестната Елвира Георгиева, и то в лицето й, не остана незабелязано както от зрителите, така и от самата певица. Тя е възмутена и разочарована от музиканта, за когото досега е имала добро мнение, но вече не.

Снощи в „Като две капки вода, което се излъчваше на живо в ефира на Нова телевизия, Фънки обиди жестоко творчеството на Елвира, наричайки го „естраден кошмар”. Направи го по повод имитацията на Християна Лоизу на песента „Коминочистачът”, която за китариста явно е твърде лековата и елементарна.

Певицата се обидила жестоко на Фънки. Пред свои приближени го определила като пълен простак, който не заслужава да е в стола на журито.

Елвира била на мнение, че Фънки не е голямо име в музикалния бранш, а се нуждае от различни предавания, за да продължава да бъде известен.

Истината е, че Фънки действително нашумя много покрай просташките си коментари за хора, постигнали 10 пъти повече от него. Само с музика той дори не може да се изхранва, а се наложи да започне да организира концерти, за да се издържа.

Димитър Ковачев като цяло не харесва естрадната музика. Неприязънта му към Лили Иванова е явна. В същото време обаче е приятел с далеч по-простовати хора като Константин и Мария например.

Източник: Crimesbg.com