Силиконовото барби Джулиана Гани не сдържа гнева си от победата на Иво Димчев в „Черешката на тортата”. Победа, която той извоюва по позорен начин, тъй като нарочно раздаваше занижени оценки на останалите участници.

Според Джулката обаче това е бил най-малкият проблем от участието на певеца. Тя е възмутена от цялостното поведение на Димчев и не го крие.

Плеймейтката е бясна, че част от храната е била поднесена несготвена, а айрянът се е пиел в банки за кръв. Това за нея е абсолютна извратенящина от страна на певеца и актьор, който живее предимно в чужбина.

Гани завършва публикацията си с молба към Господ да пази нормалните хора от такива като Иво Димчев. Тя е възмутена и в ролята си на родител и по всичко личи, че смята за крайно неподходящо Димчев някога да стане баща.

Такава опасност не е голяма, тъй като Иво е открит гей. Именно при една такава гей афера преди повече от 15 години той се заразява с вируса ХИВ.

Може би именно болестта отключва у него психическа нестабилност, която се изразява в извратенящините, които той показа в „Черешката”. Факт е, че нещо в това момче сериозно не е наред.

Не че Гани е цвете за мирисане. За нея е известно, че е извратена в секса, но засега само там. Докато Иво Димчев е извратен в доста отношения.

Феновете му опитаха да го оправдаят, че в предаването просто е бил ексцентричен. Джулиана обаче е на мнение, че това не е никаква ексцентричност, а липса на мозък.

Източник: Lupa.bg, Crimesbg.com