Станка Златева крачи към върха в Къщата

Истинският шампион на "ВИП Брадър 2013" е Станка Златева. Това най-вероятно си мислят почитателите на шоуто след това, което видяха тази вечер. Спортната гордост на България взе отношение по разразилата се дискусия в Къщата относно видеото за случващото се в България навън, което Биг Брадър пусна на съквартирантите вчера. Мариан Кюрпанов обяви, че точно заради такива неща, които има в клипа, е емигрирал в Италия и няма намерение да се връща за постоянно у нас. Ваня Червенкова остро разкритикува фотомодела, но думите на Станка Златева ще останат вечни за сезон 2013 на предаването. Спортистката обяви позицията на Мариан за крайно грешна. Точните думи на Станка бяха, че българинът е хайдутин по душа и обича родината си. Затова никога не би я оставил просто на съдбата.

[caption id="attachment_300745" align="alignright" width="300"]Невероятни думи на Станка Златева за България разтърсиха Къщата на "ВИП Брадър" Невероятни думи на Станка Златева за България разтърсиха Къщата на "ВИП Брадър"[/caption]

Това, което каза Златева, със сигурност ще и спечели още повече почитатели и ще обърне вота в нейна полза. Ваня подкрепи думите на Станка, обявявайки именно състезателката по борба за истинска българка, защото въпреки многобройните предложения за повече пари, тя е останала под българския флаг в своята спортна кариера.

Червенкова направи още един жест към Станка Златева. Тя призова зрителите да не гласуват за нея, а за единствената останала спортистка в Къщата. Това тотално може да обърне всичко в шоуто, защото последните резултати показаха, че Ваня води в процентите, при това е доста убедително пред втория Пламен Медаров. Станка Златева беше трета, но нещата сякаш започват да си идват на мястото.