Илиан Кустев беше никому неизвестен до неотдавна, но вече е риалити звезда. Преди 3 години участва във „Фермата“, а тази година се пробва в „Мастършеф“.

Макар да е на 46 г., някои загорели лелки му лепнаха славата на секссимвол и вече е част от мокрите сънища на немалко непривлекателни женици, които не могат да си позволят да мечтаят за истински красив мъж.

Илиан има огромна любовна драма в миналото. Той е разведен, а причината за раздялата с жена му е брутална изневяра от нейна страна. В продължение на месеци готвачът не знаел, че жена му е „оправяна“ от друг мъж. Когато узнал, бил съсипан и се развел.

Истината е, че Илиан от млад е доста алчен за пари и слава. След като завършва кулинарен курс, заминава за Нидерландия, където работи като готвач и готви за знаменитости като Маргарет Тачър.

Кустев твърди, че познава лично и Брад Пит. Той е посещавал ресторанта, където е работил в Лондон.

В момента Илиан Кустев върти собствен ресторант и няма нужда от пари, но е жаден за слава и затова постоянно участва в риалити предавания, за да го забележат хората.

Само едно парвеню може да разправя наляво и надясно, че е готвил на известни личности и да се хвали с това, все едно е нещо велико. Освен това изглежда доста нагло постоянно да се буташ в телевизията за слава.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com