Александра Гърдева стана много популярна благодарение на участието си в „Ергенът”, сезон 1. Там тя беше най-голямата звезда и цялото предаване се въртеше около нея, преди да напусне доброволно шоуто на метри от финала.

Към днешна дата, когато се излъчва вече третият сезон на „Ергенът”, Алекс е риалити звезда. В момента тя участва в „Хелс Китчън”.

Очевидно е, че хипнотерапевтката търси славата и на практика вече я притежава, макар че едва ли ще е за дълго. Може би причината да иска да е известна се корени в детството й, което е било ужасно.

Родителите й се развеждат веднага след раждането й. Когато е едва на 7 г., баща й заминава за САЩ и нито го чува, нито го вижда цели 20 години.

Докато „Ергенът” вървеше по Би Ти Ви през 2022 г., се появи видеоклип на Алекс с баща й, който прилича на избягал от затвора престъпник. Затова не е чудно, че дълго време не й е казал, че има полубрат.

Оказва се, че баща й е имал още едно дете в Америка. Алекс разбира покрай „Ергенът”, защото брат й я вижда в предаването и й пише. Защо баща им не ги е свързал, остава загадка.

Днес Алекс не комуникира под каквато и да е форма с Виктор Стоянов. Тя не отчита като грешка, че се отказа от финала, защото в онзи момент се е почувствала обидена на Ергенът, че не изхвърли Виктория Капитонова, след като я заля с питие.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com