Петър Петров е сред най-любопитните образи на „Фермата 2023“. Актьорът, за когото всички чуха едва след започването на шоуто, го раздава сваляч в новия сезон на популярното риалити предаване.

Първата „жертва“ на Пепи е софтуерният инженер Моника Пепеланова. Тя вече показа интерес към него, но онова, което не знае, е, че става въпрос за обикновена свалка.

Двамата вече имаха интимен момент. Петър опипа добре Моника и я възхвали колко е красива. Тя му отвърна с усмивки, а след това прекараха няколко часа заедно.

Мони обаче не е на вълната на актьора. Тя е на 28 г. и вече би започнала връзка само ако й се гарантира, че може да се стигне до създаване на семейство.

Петър е на цели 43 г., но изобщо няма намерение да си търси постоянна половинка, още по-малко в риалити шоу. Неговото желание е просто да увеличи сексуалните си бройки.

Освен това не е изключено Петър да се опитва чрез любовни отношения да стигне по-далеч в шоуто, а защо не и да го спечели. Всичко това може да е стратегия от негова страна, за да заинтригува зрителите.

Факт е, че във „Фермата“ най-често се създават някакви свалки от всички риалити предавания. Разбира се, с изключение на „Ергенът“, но там самата концепция е такава.

Източник: Crimesbg.com