Атанас Колев винаги е бил повече риалити звезда, отколкото рапър. Той се готви да участва в трето риалити предаване, за да изкара пари и популярност.

Сега Наско се е записал за участие в „Игри на волята”, където отново ще преследва победата до дупка. В предишните две предавания, в които участва, той взе сребро и злато, така че може да се опише като състезателен тип човек.

Методите, с които си служи, за да спечели публиката на своя страна, обаче не са никак достойни. Той прибягва до емоционален шантаж, за да гласуват за него.

26-годишният варненец направи във Фейсбук публикация, в която сам се обижда и критикува. Рапърът описва, че е стигнал дъното и за нищо не става. Нарича се „утайка”, „непотребен” и какъв ли още не. Но така и не посочва причината за самобичуването си.

Това подсказа на мнозина, че по този начин Наско си прави скрита реклама, целяща зрителската любов. Добре известно е, че всеки може да спечели едно предаване, ако спечели съжалението на зрителите.

Според психолозите това, което прави Колев, е емоционално изнудване, освен че е и лъжене. Не му прави чест така да опитва да спечели зрителското одобрение.

Атанас Колев е известен от 10 години. През 2013 г. завърши на второ място в „Х Фактор”, след което стартира връзката му с Мария Илиева, която беше жури там. През 2018 г. пък Наско се поздрави с победа във „ВИП Брадър”.

Източник: Crimesbg.com