Игри на волята“ в момента е в разгара си по телевизията, но интригата бе убита още преди около месец, когато се разбра името на победителя. Както е известно, шоуто се излъчва на запис, направен през лятото.

Шампионът се казва Добрин Добрев от Казанлък. То е шампион по уличен фитнес и родният му град се гордее с него. За да се посвети на спорта, обаче Добчо не е никак добре с парите.

Тези 100 000 лв., които той спечели от „Игри на волята“, няма да му помогнат да прекара охолни Коледните и Новогодишните празници. Причината е, че парите ще бъдат изплатени чак около 1 февруари догодина. По договор това трябва да се случи месец и половина след излъчването на финала, който е в средата на декември,

Рейтингът на риалитито значително падна, след като вече е ясен шампионът. Това е още една от причините продуцентите да се замислят догодина да започне излъчването преди края на снимките.

Добрев побеждава Георги Гешев на финала. На трето място пък остава хърватинът. Нито една жена не е успяла да стигне до последните етапи на шоуто, заради което някои го обвиняват, че е сексистко предаване.

Според слуховете Добрин е много зле финансово и затова спортната ни легенда Йордан Йовчев, който е президент на федерацията, в която членува неговият спорт, му уредил успеха в „Игри на волята“, като така популяризира и себе си.

Източник: Crimesbg.com