Диляна Попова изпитва трудности да задмине Ралица Паскалева по рейтинг в телевизията. Манекенката е в люта конкуренция с актрисата в момента, тъй като води „Островът”, което се излъчва по Би Ти Ви по същото време като „Игри на волята” по Нова телевизия.

Зрителската аудитория и на двете предавания се припокрива. Затова от съществена важност са водещите. Ралица и Диляна са във война в момента, но все пак актрисата взима превес засега. Тя е по-харесваната от жените и считаната за по-сексапилна от мъжете.

При мъжките половинки от тв дуетите положението е същото. Димо Алексиев е секссимвол на повечето жени. Висок и атлетичен блондин, докато Александър Сано е нисък и понякога доста заядлив, което издава неприятния му характер.

Ралица Паскалева също не е с много приятен характер. Откакто стана по-богата и известна, се чувства, че се е надула до небесата. Станала е надменна и постоянно парадира колко е интелигентна и всичко знае.

Повечето зрители обаче явно повече се дразнят на Диляна Попова. Манекенката никога не е била надута, даже е обратното на надута, но пък мнозина намират поведението й за фалшиво. Оставя впечатление, че нарочно се прави на добра, а всъщност е прикрита „змия” и затова не успя да се омъжи.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com