Дарина Йотова е истински срам за „Гласът на България“. Певицата продължава да пуска бисер след бисер като жури в шоуто и това води до много критики.

Дара се изказа абсолютно неподготвена след изпълнението на Анна Станчева, която не продължи напред. Никой не се обърна на изпълнението й на песен на Михаела Маринова, което бе коментирано от Дара по скандален начин.

„Някои хора си мислят, че щом е българска песен, е лесно“, каза Дара.

Това е тотална липса на музикална култура, тъй като всички експерти твърдят, че на български се пее по-трудно, отколкото на английски език. Затова почти всеки от участниците се явява с песен на английски.

Галена обаче възрази на Дарина и каза, че не е съгласна, че българските песни са по-лесни. Даже изглеждаше леко обидена, тъй като тя пее почти изцяло само на родния си език.

Дори се говори, че след работа Галена е потърсила сметка на Дара за думите й, които са я засегнали доста. Варненката също пее предимно на български, но очевидно, съдейки по себе си, не смята, че е много трудно.

Като цяло Дарина получава много критики от зрителите заради несериозното си поведение в ефир. Мнозина я определят като лигла, която не заслужава да бъде жури.

Източник: Crimesbg.com